Puslapiai

2015 m. sausio 9 d., penktadienis

Ką veikti namuose, kai tikrai nežinai ką gero gali nuveikti?

Prieš kelias dienas rašiau  "Motyvacija" straipsnyje ką galima gero nuveikti. Pamaniau , kad padarysiu atskirą straipsnį kur parašysiu daugiau dalykų ką galima nuveikti.


  •  Mesk sau iššūkių - nekalbėk visą dieną. Padėk savo tėvams viską, ko tik jie paprašys. Nesišukavusi išeik į miestą pasivaikščioti. Pro šalį bėgančių žmonių klausinėk, kur jie bėga. 
Priimti iššūkius smagu. Jų buvo tikrai daugybe. Ice backet challenge, prank challenge bei vaikystės nuotraukų.. paminėjau kelis , o buvo jų daugiau. Šį kart padaryk šiuos iššūkius! Kad būtų smagiau ir atsimintai ką kažkada darei - nufilmuok viską!

  • Susitvarkyk kambarį.
Gaila laisvalaikį švaistyti buities darbams? Žinoma, tačiau pagalvok, kaip puikiai jausiesi, kai kambarys bus tvarkingas, o visi daiktai turės savo vietą. Įsijunk mėgstamą grojaraštį, pasiraitok rankoves ir pirmyn į darbus! O kiek užmirštų daiktų atrasi...

  • Padaryk spintos reviziją
Tavo spintoje tikrai „gyvena“ keletas drabužių, kurie jau seniai tau nusibodo, išbluko ar tiesiog „atgyveno“. Surink juos, o likusius tvarkingai sulankstyk ir sukabink, kad kiekvieną rytą nereikėtų raustis drabužių krūvoj ieškant naujo derinuko. Senų rūbų neskubėk išmesti, juos gali išmaniai atnaujinti. 
  • Lunatikuok…nemiegodamas.
Juk taip smagu daryt nesamones! Lunatikuok nemiegodamas ir pamatysi kaip bus smagu. Tiesiog užsimerk ir vaikščiok bent kur. Galbūt net išmoksi vaikščiot sienom?


  • Pastatyk namą iš dantų krapštukų/ausų krapštukų
Ach.. taip smagu statyti visokius namelius iš kortų. Bet šį kart reikia pabandyt kitaip! Pastatykite iš ausų arba dantų krapštukų. Bus daug nervų , bet bus smagu. O kai sudėsit tai bus gražu! Pabandykit.
  • Užsisakyk maisto
Aišku , kad geriausia pasidaryt pačiai, bet gali pasilepint save užsisakydama maisto į namus. Tai bus tiesiog kaip ir dovana sau. Dovana gausis tada kai prieš užsisakymą padarysi kokius nors darbus. Pvz. : susitvarkysi namus, išplausi indus, padėsi tėvams ir t.t. 


Štai ir viskas. Daviau jum 6 patarimus. Dar ten anam straipsnyje yra du. Tai iš viso 8 patarimai! Tikiuosi jums tai padėjo.. :)




2 komentarai:

Unknown rašė...

Labai gaila, jog viską nukopijavai nuo interneto ir pridėjai savų komentarų. Labai.

Teen Corner rašė...

Lauryna, dabar vartau savo rašytus straipsnius ir pati labai savimi vyliuosi..