Puslapiai

2015 m. sausio 22 d., ketvirtadienis

10 dalykų kuriuos turi padaryti per žiemą!

Aišku jau žiema įpusėjo, bet niekad nebūna per vėlu kažko padaryti. Šį kart tikrai tam turėtai rast laiko, nes tai bus įdomu! Kiekvienas dalykas kurį padarai yra smagu ir įsimintina visam gyvenimui. Aš visad sakau "Gyvenk taip lyg ši diena būtų paskutinė" Tai man padeda džiaugtis gyvenimu. Bet jau nusigrybavau. Pasiruošiam irrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... PRADEDAM!


1. Iškepk sausainių

Kaip smagu valgyt sausainius su arbata, kakava arba kava... Apsirengi savo mėgstamiausia megstuką kuris yra kiek didokas ir sau sėdi. Atrodo nuostabiai. Taip net tik atrodo , bet ir yra. Išsikepk sausainių ir arbatos! Jei nežinai sausainių receptų tai paspausk čia , čia ir čia . Jei norėsi noro tikrai netingėsi ir pasidarysi. Manau smagiau gamint būtų su draugėmis! Pasikviesk jas taip pat!


2. Su draugais surenkit sniego karą!

Kai parašiau šį dalyką iškart iškilo prieš akis vaizdas kai mes su pussesere ir pusbroliu buvom kaime ant kalniuko kažkaip pradėjom sniego karą. Buvo taip smagu... dabar to nelabai galima padaryt dėl atšilusio klimato.. Aš labai džiaugiuosi savo tais atsiminimais. Grįžom namo visi šlaput, šlaputėliai. Kol kartais yra proga siūlau jums taip pat tą padaryt. Juk tai bus linksma! Ir net nesvarbu, kad būsi šlapia arba kitą dieną sirgsi. Juk smagu pabūti bent jau su draugais, šeima ir pasidžiaugti tuo sniegu kuris galbūt nelimpa ar jo mažai. 


3. Pasidaryk "jaukų vakarą"

Turbūt iš pavadinimo kai kas susiraukė , o galbūt kažkas nusijuokė? Aš pati iš pradžių galvojau , kad bus nuobodu kol nepabandžiau. Tai faina jei nori bent valandėlei pabūt ramybei. Stebėt mašinų "kamštį" , stebėt žvaigždes, pamąstyt ar šiaip pabūt ramybei. Tu viską sužinosi paspaudus štai čia . Man tikrai patinka tokie dalykai. Vieną kartą tai bandžiau, bet nesigailiu net. Buvo tikrai faina!!!


4. Pačiuožinėk su rogutėm

Kaip pati pasakiau taip ir padariau! Pas mus Vilniuje daaaug sniego. Parašiau užduotį ir pati nuėjau įvykdyt , kol yra sniego. Tie nepavykę čiuožimai... juokas... kritimai.. faina. Būtinai jūs turit tai padaryt. Juk smagiau bus kai pasikviesit klasiokių, draugų , o nuostabiausia kai tai padarysit su šeimos nariais.  Su sese ar broliu. Mama ar tėčiu. Su visais. Juk smagu kai aplinkui vien tik geriausiai pažįstami žmonės. Nesvarbu , kad išeisi su vienu artimu žmogumi. Vistiek tai bus gera ir linksma. Gal netgi linksmiau nei su draugais?



5. Padaryk žaidimų vakarą su šeima

Kas yra geriau nei buvimas su šeima? Manau, kad nieks. Dabar nueik pas savo šeimos narius ir susiplanuok žaidimų vakarą. Kai su šeima įsitaisot patogiose vietose ir pradedat žaist žaidimus. Smagu būna kai renkat taškus , o pabaigoj kas daugiausiai taškų gavo tam duodat prizą. Kad kiti nebūtų liūdni jiems galit taip pat kažką kitokio padovanot.





6. Persitvarkyk kambarį

Kai kambarys yra tose vietose kuriose tau patogu yra geriausia. Visais keturiais metų laikais turi persitvarkyt kambarį. Dabar greit skubėk į kambarį ir viską pirmiau susitvarkyt, o tada dekoruok ir nešiok viską kaip tau patinka. Nesvarbu kitų nuomonė apie tavo kambarį - svarbu tik tavo! Tad nieko negalvok ir greit bėk tai daryti.










7. Padėk tėvams

Klausimas : Kada paskutinį kartą padėjai tėvams? Turbūt neatsimenat net. Dabar mesk viską ir lėk padėt tėvams. Tai gali būt smagu. Galbūt nuėjus mamai padėt virtuvėj jūs surengsit maisto karą? Juk su tėvais taip pat yra smagu žaist ir prisimint viską. Jie taip pat buvo vaikai kažkada. Jie taip pat išdarinėjo įvairias kvailystes. Juk jie ne visada buvo tokio pat amžiaus.








8. Pastatyk senį besmegenį 

Aš tikiu, kad kai buvot mažos jūs su tėvais ėjot statyt senius besmegenius. Linksma prisimint vaikystę. Eik dabar apsirengt ir bėk į lauką. Pasikviesk ką nori. (Kaip ir sakiau - šeima geriausia!) Bus tada smagiau. Aš jau buvau šį dalyką įvykdžius. Bet eisiu perdaryt, nes tada mano senis besmegenis buvo mažas...  Šis dalykas man labai patinka. Dažniausiai kažkodėl einu su tėčiu, nes mama dirba daug.. Nors nėra mamos ir labai liūdna, bet vistiek su tėčiu smagu!








9. Su mama pasidaryk pižamų vakarėlį

Vėl spėsiu. Iš pavadinimo nusijuokėt? Na nematau kažko čia juokingo. Nebent tas juokas iš geros minties ar džiaugsmo. Su mama smagiausia surengt pižamų vakarėlį nei su draugėm. Su draugėm apsipyksi ir pnš. Su mama kitaip. Nesvarbu, kad ji galbūt nemokės kažko daryt - Tu jai padėsi! Aš tai sakau nes esu tai darius. Niekada taip nebuvo smagu. Lyginu su draugėm ir mama. Su draugėm ne taip tikrai smagu. Su mama - kaip ir sakiau kitaip.







10. Viską nufotografuok

Visas tas akimirkas per šią žiemą nufotografuok! Juk tai bus atsimintina. Tas nuotraukas galėsi ir pasikabint. Ir ne tik kitokias akimirkas - gali ir šių užduočių akimirkas. Bus tikraaai smagu! Aš sakau - aš žinau!






Šiam vakarui tiek. Tikiuosi atliksit viską. Iki greito!

Emilja <3

Komentarų nėra: