Puslapiai

2015 m. sausio 11 d., sekmadienis

DIY - Atsinaujinam viską!

Radau labai gerų darbų kurių jūs galit pasidaryt! Kai kuriuos darbus padarysit greitai , o kitus galbūt ilgai? Na , bet kaip sakoma - grožis reikalauja aukų! Aišku tai skirta kai jūs zyziat , kad jums skauda kai mama garbanoja plaukus. Ir tada taip pasako, bet mes jau nugrybavom į visai mums nereikalinga tema. Tad grįžtam prie "Pasidaryk pati" ir eime toliau!



Rūbų kabykla
Dauguma panelių turi spintas. Spintose - dažniausiai būna netvarka. Ta netvarka atsiranda kai jūs skubėdamos suverčiat ją. Dabar su tėvais išneškit tavo spintą ir tik nepamiršk išimt savo daiktų iš jos, nes dabar pristatau jums naują jūsų "Spintą"

Reikės :
Kopėčių
Dažų

Ką reikia daryti?
Paimkite kopėčias ir jas pasidėję kaip jums patogiau dažykit jūsų mėgstamiausia spalva. Kai baigėte vieną pusę dažyt palaukit nors valandėlę ir dažykit kitą pusę. Tuomet vėl palaukit. Kai baigėt su tėčio pagalba pritvirtink kopėčias prie sienos ir sukabink drabužius. 
Tai bus ne tik patogu , bet ir gražu!




Klaviatūra
Šis dalykas tinka toms panelėms kurioms jau labai atsibodo ta sena juoda/balta klaviatūra! Ji taip jau drasko akis , kad nesinori žiūrėt. Bet dabar jums pabandysiu padėt! Tiesiog skaitykite toliau ir sužinosit ką reikia padaryt. 

Reikės :
Kokių nors lipdukų arba žurnalo
Klijų

Ką reikia daryti?
Jums reikės išsikirpti mažus kvadračiukus iš žurnalo (aš bent šiuo metu naudojau žurnalą) Šiaip yra speciali ta juosta, bet man atrodo jų nėra Lietuvoje. Kai išsikerpate patepkite klijais tą kvaidračiuką ir priklijuokite ten kur jūs norite. Visų klavišų patariu neklijuot nes taip bus gražiau.


Burbulai
Burbulus noriu jus taip pat pakviest pasidaryt , nes tai tikrai graži dekoracija jūsų kambariui. Į šiuos burbulus net gi galit įdėt girliandų viena lemputę ir tai bus labai gražu vakare.

Reikės :
Daug siūlo
Lipalo
Baliono

Ką reikia daryti?
Pripūskite jums norinčio dydžio balioną. Kai pripūtėte lipalu ištepkite balioną ir vyniokit siūlu balioną. Per naktį palikite džiūti ir ryte atsikėlus išleiskite balioną. Jūs pamatysite gražų burbulą kuriam pririšus dar vieną siūlą galėsit kažkur burbulą pakabinti!



Šokoladinė staigmena
Štai taip pavadinau šį skanumyną. Nežinau net kodėl.. Galbūt dėl to , kad neatsimenu štai to.. hm.. nemoku paaiškint, bet neprisiminu to kur šokoladas užpiltas ant to va dalyko. Tai neprisimenu pavadinimo. Pagalvojau ir sugalvojau, kad tai tikrai fainas pavadinimas! O kaip šį skanumyną pasidaryt sužinosit paėję dar toliau!

Reikės :
Išlydyto šokolado
To kur ant pagaliuko užmautas :D
Pabarstukų
Pagaliukų

Ką reikia daryti?
Ant pagaliuko užmaukit tuos ir juos apliekit  šokoladu. Tada jau barstykit pabarstukus. Jei parduotuvėse geriau paieškosit rasit gražesnių ir didesnių pabarstukų. Su jais galėsit daryt visokias gelytes , širdeles ar ką norit. 



Štai šiandien tiek jums pateikiau darbelių. Tikiuosi bent kiek padėjau ir jūs tokių dalykų nematėt. Iki kito susitikimo! ♥


2 komentarai:

Unknown rašė...

Pradžioje nelabai supratau, ką norėjai pasakyti, o patarimai jau seniai matyti ir girdėti. Nesudomino. Atleisk.

Teen Corner rašė...

Lauryna, ačiū už pastabas. :)