Puslapiai

2015 m. sausio 6 d., antradienis

Motyvacija 1

Ir vėl susitikome! Bet šį kart su tema "Motyvacija". Aš jums buvau užsiminus apie tai..
Taigi niekur nebėkit ir skaitykit toliau! Manau tai bus JUMS įdomu labai :)


Kaip ryte anksti atsikelt?
Dauguma merginų kamuoja klausimas : "Kaip ryte anksti atsikelti į mokyklą , darbą ar galbūt į kokį nors susitikimą?" Pabandysiu jums trumpai ir paprastai atsakyti - manau dauguma neturi žadintuvų tokių kaip nuotraukoje. (Dešinėje pusėje) Todėl visi renkasi paprastą dalyką - telefoną! Manau , kad pas visus galima užsistatyt savo mėgstamiausią dainą. Taip padarykit ir jūs! Savo mėgstamiausią dainą užsidėkit ant žadintuvo garso ir paskui kai jus kels žadintuvas jūs būsit su gera nuotaika , nes per jūsų žadintuvą skambės jūsų mėgstamiausia daina!


Ką daryti , kad ryte būtų linksmiau?
Manau , kad ryte reiktų atsikėlus pagriebt telefoną ir ausines. Tada pasileist kokia nors jums patinkančia muziką ir praustis klausant jos. Tai labai pagerinus jums nuotaiką. Jūs į mokyklą tai pat eisit ir linksmesnės bei žvalesnės! O , kad nuotaikos nesugadintų jums visas ruošimasis (Pvz.: Rūbai,kosmetika, šepečiai ir t.t.) Tai siūlyčiau viską pasidėt iš ryto matomoje vietoje . Taip jums niekas nesugadins ryto nes jums tos dienos bus sėkmingos! 











Kaip paruošt pamokas , kad būtų ne taip nuobodu?

Dauguma paauglių sako ruošdami pamokas "Kad greičiau baigčiau.. Čia ne namų darbai , o velnias!" Manau , kad galiu pakeist tai - ar ne? Pirmiausia tai manau jūs turėtute susidėt nuo sunkiausio iki lengviausio. Tarkim blogai sekasi matematika? Tada pirmiau ruošiam matematika. Blogai sekasi Rusų kalba? Tada po matematikos imam rusų kalbą. O lietuvių kalba tai lengva kaip niekad? Ant paskutinio daryk! Taip bus lengviau. Ir jei kažko nesupranti būtinai klausk tėvų! Juk jie tau ir teikia žinių kaip ir mokytojai!



Ką daryti kai neturi ką veikti?
Na dauguma žmonių savo visa diena praleidžia prie kompiuterio... Tik jūs to nedarykit!! Geriau būkit protingesni ir visad iš vakaro susiplanuokit kitos dienos kaip ir planą. Susirašykit ką veiksit.
Pvz.:
  • Nueisiu į mokyklą
  • Grįšiu namo ir pavalgysiu
  • Paruošiu pamokas
  • Susitiksiu su drauge
  • Eisiu į parduotuve
  • Su draugu nuvažiuosiu į kina
  • Eisiu pasivaikščiot
  • Su pussesere lauke išgersiu kakavos/arbatos/kavos
  • Eisiu miegot
Jūs tikrai sugalvosit geriau ir tą nuveiksit!



Šiam kartui buvo tiek! Manau , kad kažkiek jums padėjau.. 
Iki kito susitikimo!

1 komentaras:

Teen Corner rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.