Puslapiai

2015 m. sausio 10 d., šeštadienis

Kaip užsidirbti paauglystėje?

Dauguma merginų turbūt po švenčių pinigų nebeturi.. o dar įvesti eurai kurių turbūt davė tėvai? Reikia pagalvoti ir apie tai , kad tėvams tai pat reikia pinigų sau. Todėl pakeisk nuomonę savo ir užsidirbk pinigų pati!


Kaip užsidirbti pinigų?
Dabar visoms iškilo toks klausimėlis. Atsakysiu paprastai. Jums reikia tik noro ir energijos. Jūs taip sukursit galbūt savo mini versliuką arba užsidirbsi pinigų. Jums tada nereikės prieš tėvus stovėti ir raudonuoti kai jie paklausia "Kam Tau tie pinigai?" Kai Tu užsidirbsi pati pinigų nebūtinai turėsi juos visus išleisti. Galėsi juos susitaupyt kažkam ir pasidžiaugti SAVO uždirbtais pinigais!




Kaip išsirinkti savo darbą jei nežinau ką gerai moku?
Pirmiausia jūs turit apsispręsti ką geriausiai mokat. Galbūt dainavimas, kūryba, šokiai, kulinarija? Čia jau jūs turit žinot geriausiai. Bent jau aš padaryčiau pagal užsakymą pyragą? Galbūt turiu kokių nors salotų receptą kurio nieks nežino, o jos tokios skanios! Aš manau tai ir darysiu. Gaunu užsakymą ir skubu daryt maistą.. O ką jūs darysit jūs turit apsispręsti. Galit rengti ir koncertus kur jūs dainuojat/šokat ar dar ką darot. Iš pradžių bilietas 5 Lt? Ką gali žinot gal ateityje ir dainininke arba šokėja tapsi?

Tai pat apklausiau tris merginas kurios norėjo dalyvaut perklausoje. Į klausimus atsako - Paulina Talockaitė , Kornelija Ronkutė ir Vidmantė Petrauskaitė.



Ar užsidirbi pati pinigų ar iš tėvų prašai? Jei užsidirbi pati, tai kaip tą darai?
Paulina - Visaip būna , bet dažniausiai prašau tėvų.
Kornelija - Būna kai paprašau tėvų, bet dažniausiai tai užsidirbu pati. Uždarbiauju , padėdama kaimynei. Ji yra neįgali , tad aš jai padedu ruošti namų ruošos darbus. (šypsosi)
Vidmantė - Prašau iš tėvų.

Kaip panelės turėtų užsidirbti pinigų arba sukurti mini versliuką?
Paulina - Oi nežinau jeigu užsidirbti pinigų tai darbo reikia ieškoti pagal save , o dėl versliuko tai gal jau pačiam reikia kažką galvoto kaip kas kada. (Juokiasi)
Kornelija - Žiūrint kiek toms panelėms metų. (Šypsosi) Šiaip į atsakymą sunku atsakyti. (Šypsosi) Na Pvz.: Mergina gražiai piešia ar moka pagaminti įvairius gražius papuošalus. Ir galbūt kiti norit tų papuošalų. Ta galima užsiiminėti savo gamintų papuošalų pardavinėjimu (Šypsosi)
Vidmantė - Gal ieškotis darbo?


Na, o dabar pati jums pasiūlysiu keletą darbų.

                                                               FOTOGRAFĖ 


MAISTAS

RANKDARBIAI

AUKLĖ/PADEJĖJA

MANIKIŪRININKĖ


SIUVĖJA


Štai toks šis straipsnis. Tikiuosi nors kiek padėjau!





Komentarų nėra: