Puslapiai

2015 m. sausio 7 d., trečiadienis

Motyvacija 2

Ir vėl tas pats straipsnis tik šį kart jau kitokiais klausimais. Dar norėčiau užsiminti apie tai , kad aš šiuos "Motyvacija" straipsnius kelsiu ne kiekvieną dieną, nes nėra laiko. Mokytojai po atostogų labai griežtesni pasidarė ir užduoda daug namų darbų , bei rašinėliams/egzaminams. O dabar grįžtam prie straipsnio ir skaitom tolėliau!


Ką daryti kai kažkoks žmogus tyčiojasi iš jūsų?
Būna tokių dalykų kai žmonės iš vieno žmogaus tyčiojasi. Todėl ir užsiminsiu apie tai. Manau , kad jums svarbu mokėt atsikirsti. Pvz.: "Esat kokiam nors spektaklyje ir jūsų "Draugė" sako -Ei, Onute! Eik iš čia! Baisiai atrodai.. o dar pirma stovi!!!"
Manau , kad kiekvienas pasijustų siaubingai ir liūdnai. Juk iš jūsų pasityčiojo! Tai skaudu. Jūs turbūt ir paklausytute. Turit būtinai atsikirst ir nekreipt dėmesio. Juk tai svarbu!












Kaip gerai praleist laiką vienai?
Jei jūs negalit su draugais leist laiko arba šiaip šią dieną norit pabūti viena tai manau , kad turiu pasiūlymų ką galit nuveikti. Tai bus keli patarimai nuo kurių paskui geriau susigalvosit.

  • Pasidaryti jaukų vakarą.
Manau , kad jums turbūt kilo mintis maždaug tokia.: Jaukų vakarą? Kas per nesamonė! Dar negalėjo sugalvot "geresnės veiklos"?
Na manau jums tai turėtų patikt. Aš tai esu jau pati pasidarius. Kai turėjau eglutę uždegiau jos lemputes ir užgesinau šviesas kambario. Tada pasidarius kakavos ir sausainių nusinešiau prie eglutės kur langas. Padėjau ant palangės viską ir atsinešiau kėdę. Ten ant jos padėjau didžiulę pagalvę ant kurios buvo galima atsisėst ir atsiremt į ją. Labai faina buvo nes žiūrėt į žvaigždes, žiūrėt filmą arba skaityt knygą yra nuostabu! Tai pat viską ir apgalvojau. Susigalvojau ką reikia nuveikt per šiuos metus ir t.t.


  • Ledų kūrimas.
Šiam dalykui reikia nusipirkt ledų. Patarčiau pirkt vaflyje. Geriausia indelyje! Kai turėsit ledus pasiimkit pabarstukus, guminukus, karšto šokolado ir visokių kitų dalykų kuriuos jūs mėgstate. Pasiimkit ledus ir ant jų dėkit viską ką norit. Paskui jau galima sakyt. : "Skanaus!!!!"

Manau toliau jūs susigalvosit nes pateikiau mano mėgstamiausias mintis. Šiaip jei norit daugiau straipsnių šiuo klausimu tai rašykit!


Ką daryt kai "Nerandi ką valgyt"?
Nerasim žmogaus kuris nėra gyvenime pasakęs "NĖRA KO VALGYT!"
Manau , kad jūsų šaldytuvas pilnas maisto būna tik jūs nematot ar galbūt jums atrodo neskanus maistas. Siūlyčiau vėl tik du variantus.

  • Pasidarykit blynus

Labai daug kas mėgsta blynus. O dar bananiniai.. tikra pasaka! Receptą rasit : https://www.youtube.com/watch?v=Jn0Lm-98864     Prasideda receptas nuo 5:36

  • Pasidarykit daugybe sumuštinių
Sumuštiniai? Fuu.. Tikriausiai taip pagalvojot. Na , bet manau arbatėlė su sumuštiniais.. nuostabu! Sumuštiniai gali būt su dešra , o galbūt su agurkėliais?



Šiandien parašiau 3 , nes kaip ir sakiau - nėra labai daug laiko! Dabar jau einu daryt anglų projektą.. Iki kito straipsnio! :*

Komentarų nėra: