Puslapiai

2015 m. sausio 10 d., šeštadienis

3 psichologiniai testai

Manau dauguma merginų patinka visokie testai. Šį kart pati atsiminiau apie tai ir sugavojau , kad reikia parašyt bent tris! Bus tikrai įdomu!


1 Testas. 
1 testui reiks veidrodėlio. Tad greitai čiupk jį ir skaityk toliau!

Dabar patikrink savo lūpas ir ieškok paveikslėlio kuriame yra tokios pačios lūpos.

Didelės plačios lūpos
Didelės ir plačios lūpos sako, jog Jūs puiki pašnekovė


Didelės plačios lūpos - tokias kokias turi Anne Hathaway arba Julia Roberts išduoda, jog esate puiki pašnekovė. Jūs mokate bendrauti ir darote tai labai lengvai. Jūs mokate valdyt situaciją bei sugebate įtikinti tuo, kuo tikite pati.  Turintieji tokios formos lūpas dažniausiai ne tik sugeba sublizgėti sakydami kalbas , jie nuostabūs draugai ir intymių pokalbių šou žvaigždė. Ši plati šypsena nuginkluoja bet ką ir bet kur, todėl nebijokite jos rodyt visiems.

Jūs esate  labai geranoriška ir nebijote jokių visuomeninių įsipareigojimų. Būtent jūsų kerinti šypsena padeda nugalėti visas kliūtis.



Storos ir putnios lūpos
Storos ir putnios lūpos apie jus sako, jog esate geraširdė humanistė.

Putnių ir storų lūpų turėtojos  neretai garsėja kaip geraširdės linksmuolės. Tačiau šis įspūdis nėra pilnas. Putnias ir storas lūpas dažniausiai turi tie, kurie vertina tvarką ir visuotinai priimtinus bendravimo dėsnius. Jie pripažįsta konkurencijos naudą bei vertina sąžiningą elgesį bei teisingumą. Jie nebijo prisidėti prie bendro tikslo, nes puikiai žino, jog taip pirmiausia išloš jie patys. Jų piniginiai reikalai dažniausiai siejasi su iškalba, grožiu ir visuomenine veikla. Jie žino, jog pirmiausia turi būti naudingi kitiems, jog galėtų atnešti naudos sau.


Lūpos nuleistais kampučiais
Jūsų lūpos nuleistais kampučiais byloja , jog Jūs esate paslapties įsikūnijimas


Žemyn nuleisti lūpų kampučiai slepia ypatingai paslaptingą ir asmeninę erdvę saugančią asmenybę. Jeigu jūs turite tokias lūpas, draugai jus laiko žvaigžde, jums to net netrokštant. Jūs turite daug talentų, kurių neskubate rodyti pirmam pasitaikiusiam žmogui. Jūsų dėmesį ir pasitikėjimą būtina užsitarnauti, tačiau labai lengva jį prarasti. Jūs žinote kaip valdyti minią, tačiau neskubate to daryti ir juo labiau rodyti niekam, jeigu tam nėra ypatingo reikalo.


Plonos tvirtos lūpos
Plonos tvirtos lūpos apie jus sako, jos Jūs esate veržli ir nesustabdoma

Plonų lūpų savininkai dažniausiai atrodo drovūs ir sukaustyti. Tačiau šis įspūdis yra labai apgaulingas. Turintieji plonas lūpas dažniausiai yra labai pastabūs, veiklūs ir ypatingai darbingi. Jie žino ko nori, ir mėgsta apgalvoti kelius ėjimus į priekį. Jie nemėgsta triukšmo ir reklamos, tačiau tai nereiškia, jog šie žmonės yra pasislėpę. Priešingai, turintieji tokią lūpų formą dažniausiai dirba daugiausia atsakomybės ir dėmesio reikalaujančius darbus, arba yra gerai žinomi visuomenės veikėjai.


Papūsta apatinė lūpa
Papūsta apatinė lūpa apie jus sako, jog Jūs esate žavinga kerėtoja

Lanko formos  papūstą apatinę lūpą turi romantiškos asmenybės. Tokių lūpų turėtojos dažniausiai yra labai jausmingos ir nevengia parodyti savo emocijų. Jos mėgsta flirtuoti ir neretai garsėja kaip viliotojos arba širdžių ėdikės. Vienok, už šių papūstų lūpyčių neretai slepiasi protinga, sąmojinga ir neieškanti žodžio kišenėje asmenybė.

2 testas.
Šiam testui jau nieko nereikės. Reikės tik pagalvot koks jūsų mėgstamas metų laikas.

ŽIEMA

Jeigu jums patinka žiema - esate tikrai ypatinga

Žiema yra ypatingas metas, kai galima atsipalaiduoti prie židinio, skirti laiko šeimai arba nulipdyti sniego senį kartu su vaikais. Psichologai teigia, jog mėgstantys žiemą yra pastabūs, atidūs ir vertina ramybę. Šiuos žmones sunku išmušti iš vėžių, nes jie mėgsta būti pasirengę bet kokioms permainoms. Žiemos mylėtojai žino, jog savo laimę reikia išsikovoti, todėl jiems nebaisios nei didelės sniego pusnys, nei slidus ledo blizgesys. Jeigu Jūs esate žiemos mylėtoja,- jūs tikrai linkusi veikti ir žinote kaip tai daryti. Smulkmenos negali išmušti jūsų iš vėžių, todėl su gyvenimo audrom jūs linkusi kautis iki paskutiniųjų.

PAVASARIS
Jeigu jums patinka pavasaris - esate optimistė

Pavasaris skatina laukti, šypsotis ir tikėtis pačio geriausio. Būtent taip jus gali apibūdinti jūsų draugai. Mylintys pavasario grožį dažniausiai moka pastebėti  slapčiausias galimybes net neįmanomose situacijose. Jie turi puikią nuojautą,vertina naujoves ir progresą. Jie linkę atkakliai siekti savo tikslo ir nemėgsta sustoti pusiaukelėje. Šie žmonės pastebi viską ir moka išpešti naudą iš mažiausių smulkmenų. Jeigu jums patinka pavasaris,- jūs esate puiki patarėja ir ko gero dar geresnė verslininkė.  Jūsų draugai žino, jog tai ką mokate jūs, gali išmokti ir jie, todėl jūsų nuomonė yra tikrai vertinama.

VASARA

Jeigu jums patinka vasara - esate veiklos žmogus

Mėgstantys vasarą žino, jog viskas turi ir pradžią ir pabaigą. Jie realistai, kuriems gyvenimas egzistuoja čia ir dabar. O kaip gi kitaip? Vasara-pats darbingiausias metų laikas, kai brangi kiekviena minutė. Jūsų draugai mano, jog esate punktuali, stropi ir nuoširdi. Jumis galima pasikliauti bet kur ir bet kada. Jūs vertinate tai kas tikra ir nelinkusi fantazuoti. Jeigu jums patinka vasara, jūs vertinate tempą, riziką ir adrenaliną. Jumis galima pasikliauti, nes jūs esate linkusi dirbti tol, kol gausite rezultatą. Jūs nebijote iššūkių ir mokate išnaudoti kiekvieną laisvą minutę. Jūsų draugai ko gero mano, jog esate barbė Devyndarbė, tačiau jie ko gero pavydi jūsų sėkmės

RUDUO

Jeigu jums patinka ruduo - Jūs turite daugybę pomėgių

Ruduo-ko gero pats spalvingiausias metų laikas, kai kiekviena diena gali atnešti vis kitokį siurprizą. Toks metų laikas patinka protingoms, brandžioms ir vertinančioms intelektualią veiklą asmenybėms. Jūs nelinkusi pasitenkinti mažu, ir siekiate išbandyti ir ištyrinėti viską ką tik galite. Jūsų draugai jus mato kaip įdomią pašnekovę, kuri sugeba užburti auditoriją ir ilgai išlaikyti dėmesį. Jūs gerai žinote, jog gyvenimas yra kupinas netikėtumų ir vingių, todėl mėgstate kaupti ir saugoti tai kas jau sukurta. Jūs ko gero puikiai skaičiuojate ir norite jog jūsų namuose tikrai nieko netrūktų.

3 testas.
Na , o trečiam testu reiks pasirinkt jums gražiausią rožę.


Rausvas pumpuras

Rausvas pumpuras sako, jog Jūs esate saulės spindulėlis ūkanotą dieną

Esate žavi ir visų mylima. Jūs išsiskiriate iš aplinkinių tarsi rožė, kurios rausvas pumpuras,  skuba išsiskleisti. Jūs žibate kaip žvaigždutė ir maudotės dėmesio spinduliuose.  Jūs mėgstate naujienas, stebinančius ir egzotiškus dalykus. Jūs greitai pavargstate ir lengvai pradedate nuobodžiauti.
Jūsų draugės žino, jog jūs turite aštrų liežuvėlį, tačiau naujienas jūs linkusi pasakoti ne visiems ir ne visur. Jūsų draugai mano, jog esate nuoširdi, žaisminga ir simpatiška asmenybė, kuri nemoka būti pernelyg rimta.


Raudonas pumpuras

Raudonas pumpuras byloja , jog Jūs stipri ir paslaptinga

Esate tarsi besiskleidžaintis raudonas pumpuras. Jūs atiduosite draugui paskutinius marškinius, tačiau tai turi būti ne bet koks draugas. Jūs dievinate paprastumą, tačiau brangiausi jums žmonės jus vadina dievaite. Jūs mėgstate prabangą ir gyvenimo teikiamus malonumus, tačiau  šiais malonumais dalijates deja, bet ne su bet kuo.
Jūsų draugai žino, jog esant bėdoje visada galės jumis pasitikėti. Jūs neretai esate ta, kuriai patikimi svarbūs darbai.
Jūsų jausmai gilūs ir stiprūs. Jūs nevengiate aistros, todėl  niekas negali pasakyti, jog jūsų dienos slenka be tikslo.


Raudona rožė

Raudona rožė liudija, jog Jūs esate permaininga ir aistringa

ūs esate amžina priešybių kova. Tarsi dygliuota raudona rožė jūs neleidžiate preiti artyn prie savęs. Šiandien jūs nepriklausoma ir stipri, tačiau vakar buvote lengvai pažeidžiama ir silpna. Jūs galite spinduliuoti ramybe ir staiga užsiplieksti aistra.
Jūs lengvai bendraujate ir traukiate priešingą lytį. Jūs nemėgstate vienatvės, tačiau tą vienintelį žmogų jums rasti tikrai sunku.
Jūs dievinate aistrą, meilę, romantiką ir nuotykius. Jūs leidžiate savo jausmams veržtis per kraštus, tačiau gyvenate paprastai ir stengiatės, jog šie jausmai netrukdytų jūsų reikalams. Jūsų draugai žino, jog su jumis nebus nuobodu, nes kiekviena jūsų diena turi atnešti jums ką nors smagaus ir gražaus.


Na štai. 3 testai. Jei jums jie patiko būtinai pakomentuokit!

Komentarų nėra: