Puslapiai

2015 m. sausio 24 d., šeštadienis

Gyvenk lyg tai būtų paskutinė tavo diena!

Sveikos. Šiandien norėčiau pakalbėt su jumis apie viena tema. Kuri vadinasi "Gyvenk lyg tai būtų paskutinė tavo diena!" Norėčiau jums pateikt kelis pavyzdžius kaip džiaugtis ir išnaudot kiekvieną valandą, sekundę, minutę, dieną, mėnesį, savaitę, metus... Tad pradėkim.


  • Negailėk pinigų ir staigmenų, bei palepinimų
Turbūt ir Tu taupai kažkam pinigus nors kai sutaupai nieko neperki. Aš Tau siūlyčiau negailėt savo pinigų ir pirk sau tuos jau seniai norimus saldainius. Nustebink savo draugus ar tėvus su pakabuku ar kokia nors kita staigmena. Pasilepink ir save! Nusipirk to ko seniai troškai ir džiaukis! Juk reikia džiaugtis gyvenimu!












  • Nugalėk baimę kažkam
Visi žmonės kažko bijo. Tu taip pat bijai. Aš siūlau Tau nugalėt baimę. Bijai vorų? Ko bijai? Pati atsakyk sau ir tada pabandyk jį pernešt į kita vieta. Jei Tau šlykštu pradėk nuo mažiuko voriuko. Bijai aukščio? Kalnuose su "Cepelinu" užkilk į viršų ir Tu jau būsi nugalėjus baimę! Tai labai lengva. Atsimink - Gyveni tik viena karta!






  • Šypsokis, džiaukis ir mylėk
Svarbiausia yra šypsotis. Nesvarbu ar Tau skauda, ar Tau sunku - Tu to negali parodyt. Šypsokis ir džiaukis kiekvieną akimirka. Ji juk gali būt paskutinė. Nesvarbu, kad tada tau liūdna ir nesmagu. Tu turi išmokt parodyt visai ką kita nei iš tikrųjų yra. Ir svarbiausias dalykas tai mylėk. Mylėk ir globok artimą žmogų, nepažįstamą žmogų ir savo meilę bei kitus. Juk, bet kada gali pasibaigt gyvenimas!









  • Siek savo tikslų ir svajonių
Visi žmonės turi ir svajonių ir tikslų. Bet dažniausiai kažko norim ir tiesiog paliekam žodį "NORIU". Šiam įpročiui sakyk NE! Jei nori kažką įvykdyt tai Tu ir turi įvykdyt. Galbūt jau seniai svajoji apie naują telefoną? Susitark su tėvais ką galėtai padaryt, kad gautum naują telefoną. Pvz.: Tau tėvai pasako, kad mėnesį padėt jiems. Tu jiems padedi ir po mėnesio Tau jie nupirks. Tai labai lengva tik reikia noro. Ir siek visko nes gyvenimas trumpas!






  • Būk tokia kokia esi
Dažnai visi daro klaidą. Jie nori prisitaikyt prie visų. Kartais to reikia, bet.. yra tas BET. Jūs turit būt tokios kokios esat. Neklausyt kitų kurie jums sako "Tu visai netinki su mumis būt. Esi per daug gera" Šis dalykas dažniausiai verčia kažką pasikeist. BET NE! Tu negali keistis vien dėl kažkokių draugų kurie ankščiau ar vėliau gali pasišalint iš tavo gyvenimo. Taip, kad jei kam nors kažkas nepatinka nusišypsok ir nueik. Juk paskui gali gailėtis dėl tokių žmonių. "Gyvenk lyg tai būtų paskutinė tavo diena!" :)








Atsimink visada- Gyvenk lyg tai būtų paskutinė diena tavo gyvenime. Ir mes turim kiekvieną minutę išnaudot tuo kuo jums patinka. Ir jei tau kažkas yra ir neturi kam išsipasakot rašyk man el.paštu paaugliusvajones@gmail.com
Emilija <3

Komentarų nėra: