Puslapiai

2015 m. vasario 5 d., ketvirtadienis

Valentino dienos burtai

Jau Valentino diena artėja. Vieni ją švenčia prisipažindami meilėje, kiti su kažkuo, kiti iš vis nešvenčia, o dar kai kurie su burtais! Nežinau ar jais tikite ar ne, bet jei tikite tai skaitykite toliau!


 Sužinok, kas tave myli - vakare suskaičiuok septynias žvaigždes ir sakyk: septynios žvaigždutės, o aš tik viena. Pasakykite man kas myli mane? 
Tada susapnuosi tą žmogų, kuris jus myli.

Sugalvok penkis-šešis vaikinų vardus, su kuriais norėtum susituokti. Tark juos iš eilės, tuo pat metu suk obuolio kotelį tol, kol kotelis atsiskirs. Tu susituoksi su žmogumi, kurio vardą kaip tik tarei tuo metu.

Jei rasi ant kelio pirštinę, Tavo mylimasis bus tas, kuris kuriam priklauso antra pirštinė.


Pirmas vaikino vardas, kurį išgirsi arba perskaitysi laikraštyje šv. Valentino dieną, bus vardas žmogaus, su kuriuo ateityje susituoksi.

Jei nori sužinot kur, kada ir su kuo šis burtas tiks tau! Paimk trijų skirtingų spalvų popieriaus lapus, sukarpyk juos plonomis juostelėmis. Ant vienos spalvos juostelių surašyk žodžius, atsakančius į klausimą kada (pvz., rytoj, po metų, per Valentino dieną ir t.t.), ant kitos spalvos juostelių surašyk žodžius, atsakančius į klausimą kur (pvz., mokykloje, parduotuvėje, darbe, kine ir t.t.), ant trečios spalvos lapelių surašyk vyriškus vardus. Tuomet sudėk visus lapelius į vieną dubenį ir gerai išmaišiusi trauk tris skirtingų spalvų lapelius. Vienas lapelis atskleis kada sutiksi savo mylimąjį, kitas praneš, kur tai įvyks, o trečias išduos jo vardą.

Išsikirpk lapelius ir ten surašyk vaikinų vardus. Nesvarbu ar pažįsti ar ne. Tiesiog surašyk ir padėk po pagalvę. Valentino diena atsikėlus ištrauk vieną lapelį. Tą kurį ištraukei ir toks koks ten vardas parašytas bus tavo vyras/vaikinas.

Paimk popieriaus lapą, iškirpk 5 lapukus ir ant jų užrašyk vyrų vardus. Paimk žiedą ir grandinėlę. Užmauk žiedą ant grandinėlės. Gražiai sudėliok lapukus ir suk žiedą. Ant kurio lapelio sustos, tas ir bus Tavo išrinktasis. 

 Jei labai nori sužinoti ar tave myli vaikinas, kuris tau patinka, tai paimk baltą lapą popieriaus ir užsimerkus 50 kartų parašyk jo  vardą. Kai baigsi, atsimerk ir pažiūrėk į lapą. Jei raštas gražus ir žodžiai nesikerta – jis tave myli. Jei ne – nemyli.


Jei perpjausi obuolį per pusę ir suskaičiuosi sėklas, sužinosi, kiek vaikų ateityje turėsi.







1 komentaras:

Unknown rašė...

Ačiū už viską daktare Ellen! Kai susisiekiau su jumis, kad padėtumėte man nustoti skirtis su vyru, mano vyras nustojo pildyti skyrybų dokumentus ir dabar viskas yra daug geriau. Kaip sakei, visas skyrybų procesas buvo atšauktas, mano santuokoje problemų kėlusi bloga moteris paliko mano vyrą, o dabar kartu esame labai laimingi. Šia gyvenimo patirtimi dalinuosi su visais, kurie susiduria su panašiais iššūkiais santykiuose, santuokoje ar bet kokiais kitais klausimais. , galite susisiekti su daktare Ellen per WhatsApp +1(815)564-3618
Ji puikiai moka šiuos burtus:
* meilės burtai
* santuokos burtai
* pinigų magija
* gražus burtas
* sėkmės burtai
* Sekso patrauklumo burtai
* AIDS gydymo magija
* Kazino urvas
* Pašalinti prakeikti urvai
* Apsauginis burtas
* loterijos magija
* Laimės burtai
* Vaisingumo burtai
* Telekinezės žiedas 💍
paštas: ellenstpellcaster@gmail.com
Whatsapp +1(815)564-3618