Puslapiai

2015 m. vasario 28 d., šeštadienis

Rašytojų atranka

Šiandien - Vasario 28 diena. Paskutinė žiemos diena. Rytoj jau pavasaris. Taip pat dabar yra 19:00. Už lango jau tamsu. Einant prie temos tai... aš ieškau naujų talentų!



Jei nori - prisijunk prie mūsų komandos! Mes ieškom naujų talentų. (Nuo 12 metų) Ir jei manai, kad gerai rašai arba nori rašyt ir gaut įvairias nuomones tai parašyk mums!


Ką rašyti?

Kaip ir ankščiau. Viską apie save. Nuo pradžios iki pabaigos. Noriu, kad atsiųstut ir savo straipsnį. (Bus didesnė tikimybė tapt rašytoją!)

Galiu tik pasakyti ką būtina parašyt.

Vardą ir pavardę,
Metus,
Savo "Facebook" ir "Skype"
Straipsnį.

Prašau, nepatingėkit aprašyt viską apie save. Juk bus didesnė tikimybė patekt į mūsų blogą!


Kiek trunka ši atranka?

Ši atranka yra nuo 2015-02-08 iki 2015-02-18

Kur viską siųst?

Viską siųskit į mūsų blogo gmail paaugliusvajones@gmail.com



Sėkmės! <3


2015 m. vasario 25 d., trečiadienis

Ką veikti pavasarį?

Sveikos.
Su jumis vėl sveikinasi Emilija. Tik šį kart su straipsniu "Ką veikti pavasarį?" Ir manau, kad nieko nelaukiam!


  • Pasiruošk Velykoms 
Manau, kad Tu taip pat puoši namus, kiaušinius.. Sėdėsi prie stalo su šeima.. Bet pirmiau papuošk namus. Nusipirk iš parduotuvės visokių Velykinių dekoracijų ir imkis darbo! Jei nori į pagalbą pasikviesk savo šeimą ar pussesere.






  • Eik į gamtą
Pažiūrėk į kalendorių! Juk pavasaris jau ant nosies! Prabunda gyvūnai! Bet tai nereiškia, kad turi eit į prekybos centrą. Ten kur saulę pakeis milžiniškos lempos. Eik į lauką. Lėtai pasivaikščiok. Pasikviesk drauge ir savo šeimą. Visiems kartu juk bus smagiau! Na, o paskui... eik su draugais! Pasiimk užkandžių ir kamuolį. Bus smagu!




  • Pavasarį sutik "švariai"
Pavasarį sutik susitvarkęs. Pirmiausia pradėk nuo rūbų. Paskui kambario. Batų. Ir tada savęs. 
Rūbus susitvarkysi paprastai. Tiesiog viską iškrauk, o tada vėl viską sudėk. Tada pertvarkyk kambarį. (Jei nenori tai tada tik kambarį susitvarkyk) Paskui susidėk į reikiamas vietas batus, O paskui save susitvarkyk. Nusiprausk. Pasikeisk šukuoseną. Pakeisk savo stilių. Pradėk dažytis arba kaip tik ne. (Jei pradėsi dažytis tai nesidažyk kaip špakliaus auka. Geriau tik paryškink lūpas ir blakstienas.







Na kaip ir viskas. Aš atsisveikinu. Ir pažiūrėsiu. Galbūt dar su šita tema sugrįšiu <3


2015 m. vasario 21 d., šeštadienis

Apklausa

Sveiki!

Neseniai sukūriau apklausą ir norėčiau, kad atsakytut į klausimėlius. 

Jūs neužtruksit valandos, pusvalandžio ar 20 minučių. Tai bus trumpa apklausėlė. Užtruksit maždaug 1-2 minutes. Gal netgi mažiau.


Apklausą rasite paspaudę čia




Iš anksto dėkojam! :)



2015 m. vasario 5 d., ketvirtadienis

Valentino dienos burtai

Jau Valentino diena artėja. Vieni ją švenčia prisipažindami meilėje, kiti su kažkuo, kiti iš vis nešvenčia, o dar kai kurie su burtais! Nežinau ar jais tikite ar ne, bet jei tikite tai skaitykite toliau!


 Sužinok, kas tave myli - vakare suskaičiuok septynias žvaigždes ir sakyk: septynios žvaigždutės, o aš tik viena. Pasakykite man kas myli mane? 
Tada susapnuosi tą žmogų, kuris jus myli.

Sugalvok penkis-šešis vaikinų vardus, su kuriais norėtum susituokti. Tark juos iš eilės, tuo pat metu suk obuolio kotelį tol, kol kotelis atsiskirs. Tu susituoksi su žmogumi, kurio vardą kaip tik tarei tuo metu.

Jei rasi ant kelio pirštinę, Tavo mylimasis bus tas, kuris kuriam priklauso antra pirštinė.


Pirmas vaikino vardas, kurį išgirsi arba perskaitysi laikraštyje šv. Valentino dieną, bus vardas žmogaus, su kuriuo ateityje susituoksi.

Jei nori sužinot kur, kada ir su kuo šis burtas tiks tau! Paimk trijų skirtingų spalvų popieriaus lapus, sukarpyk juos plonomis juostelėmis. Ant vienos spalvos juostelių surašyk žodžius, atsakančius į klausimą kada (pvz., rytoj, po metų, per Valentino dieną ir t.t.), ant kitos spalvos juostelių surašyk žodžius, atsakančius į klausimą kur (pvz., mokykloje, parduotuvėje, darbe, kine ir t.t.), ant trečios spalvos lapelių surašyk vyriškus vardus. Tuomet sudėk visus lapelius į vieną dubenį ir gerai išmaišiusi trauk tris skirtingų spalvų lapelius. Vienas lapelis atskleis kada sutiksi savo mylimąjį, kitas praneš, kur tai įvyks, o trečias išduos jo vardą.

Išsikirpk lapelius ir ten surašyk vaikinų vardus. Nesvarbu ar pažįsti ar ne. Tiesiog surašyk ir padėk po pagalvę. Valentino diena atsikėlus ištrauk vieną lapelį. Tą kurį ištraukei ir toks koks ten vardas parašytas bus tavo vyras/vaikinas.

Paimk popieriaus lapą, iškirpk 5 lapukus ir ant jų užrašyk vyrų vardus. Paimk žiedą ir grandinėlę. Užmauk žiedą ant grandinėlės. Gražiai sudėliok lapukus ir suk žiedą. Ant kurio lapelio sustos, tas ir bus Tavo išrinktasis. 

 Jei labai nori sužinoti ar tave myli vaikinas, kuris tau patinka, tai paimk baltą lapą popieriaus ir užsimerkus 50 kartų parašyk jo  vardą. Kai baigsi, atsimerk ir pažiūrėk į lapą. Jei raštas gražus ir žodžiai nesikerta – jis tave myli. Jei ne – nemyli.


Jei perpjausi obuolį per pusę ir suskaičiuosi sėklas, sužinosi, kiek vaikų ateityje turėsi.







Kur verta apsilankyt? O gi Romoje!

Štai naujas straipsnis jau atkeliauja čia! Vakar naktį grįžau iš Romos. Vėliau pasakysiu viską kaip ten nuostabu ir panašiai. Norėčiau tik pasidalint savo nusipirktomis prekėmis, ką verta aplankyt ir ką ten verta skanaus valgyti.


Kur verta aplankyt Romoje?

Kai dar nebuvau atvažiavus į Romą vis galvojau ką verta aplankyt? Galbūt tą ką mes susiplanavę nebus smagu? Lėktuve nutraukiau mintis su muziką. Todėl noriu jums padėti apsispręst. Ką gi verta aplankyt?

  • Koliziejus
Pirmiausią tai siūlau aplankyt koliziejų. Aišku reikėtų pasidomėt dar ir istoriją. Man istorija patiko, kaip ir koliziejus! Koliziejuje yra 2 aukštai, bet laiptai labai statūs tad reiktų laikytis už turėklų.


  • Romos forumas ir Palatino kalva
Antrą siūlau Romos forumą ir Palatino kalvą. Jiems reikės daugiau laiko. Kai kuriems galbūt bus nuobodu ten, bet man nebuvo! Man patiko visi tie griuvėsiai kurie rodo visą tą jų buvusį didingumą.









  • Panteonas ir Šv. Petro bazilika 
Štai čia yra bažnyčios. Nežinau kodėl jas šalia kitos parašiau. Gal dėl to, kad nenoriu prailgint per ilgo straipsnio? Šios Bažnyčios yra labai didingos ir gražios. BŪTINAI turite ten apsilankyti.





  • Venecijos aikštė
Venecijos aikštė. Mhm. Ten yra mini muziejus. Ji yra didžiulė ir graži. Tikrai siūlau ją aplankyt.






  • Vatikanas
Taip pat aplankykite ir Vatikaną. Vatikane trečiadieniais pasirodo žmonėms Popiedžius. (Visi jį žinot) Mes nematėm jo , bet tikiuosi pamatysim.





Ką skanaus ten valgyti?

Na apie tai bus labai trumpai, nes pas juos yra tik DU patiekalai skanūs.

1. Spagėčiai
Pagrindinis ir skaniausias Italų patiekalas yra - Spagėčiai. Jūs turite tikrai jų paragauti ir dar parvežti jų lauktuvėms. Tai bus ne tik geros lauktuvės, bet ir gera nuotaika valgant juos.







2. Pica
Antras jų patiekalas skaniausias būtų pica. Siūlyčiau Margaritą. Joje bus daug sūrio. Ne taip kaip Lietuvoje - keletą sūrio gabaliukų ir viskas.. Italijos picoje Margarita bus daugybee sūrio.













Lauktuvės ir pirkiniai

Na lauktuvių ir pirkinių nebuvo labai daug. Bet ai.. Pristatau jums lauktuves ir pirkinius!

Lūpų balzamai

Lūpų balzamai buvo:
Coco cola
Coco cola vanilla
Sprite
Fanta
Fanta strawberry
Fanta ananasų.


Piniginės

Nupirkau daug piniginių. Sau:

Su taškeliais iš "Guess" naujos kolekcijos
Su pelėdom (:3)

Ir lauktuvėms mini pinigines kur labai įdomus užsegimas


Saldainiai

Na čia jau kas be ko. Saldainiai, guminukai ir panašiai.


Rankinė

Taip pat nusipirkau rankinuką. Norėjau atsinaujint. Rankinukas man yra labai gražus ir talpus. Nesvarbu, kad jums nepatinka. Užtat man patinka!











2015 m. vasario 3 d., antradienis

Mano brolis - įdomi asmenybė!

Šiandien įsijungdama "TC" blogą pamačiau prisijungusį brolio gmail'ą. Įjungus svetainę "Blogger" pastebėjau jo blogą. Nieko nelaukus jį įsijungiau ir perskaičiau visus straipsnius. Jų niekas neskaito. Jis ten tik rašo, kad išlietų savo mintis. Pripažinsiu - niekad nesidomėjau broliu ir man jis užknisdavo. Kai perskaičiau blogą pakeičiau nuomonę. Supratau, kad jį daug kas atstumia. Sužinojau daug iš jo gyvenimo. Supratau, kad jei jį ir toliau atstums visi (tuo tarpu ir aš) jis gali greit likt ne gyvųjų tarpe. (Aš nenorėčiau, kad taip nutiktų...) Supratau visus jo dalykus. Nusišypsojau iš jo gražios kūrybos. Sužinojau visko iš jo gyvenimo. Norėčiau, kad ir jūs juo pasidomėtumėt. (Jo blogą paskelbsiu apačioje) Na, o, kad būtų ilgesnis straipsnis tai parašysiu šiek tiek apie jį.


Pristatau jums Domantą

Norėčiau rašyt taip kaip ir apie save rašau. Tad rašysiu atskirai rutuliukais.

  • Na žinoma, kad jau supratot. Jo vardas Domantas
  • Jam 17 metų. Kovo 26 dieną bus jau 18!
  • Jis neturi panelės...
  • Jis yra įdomus asmenybė
  • Jis mėgsta keliaut
  • Jis rašo blogą kurio nieks neskaito
  • Su maistu jam problema. Sunkiai jam kažką skanaus pagaminsi.
  • Jis daug nervinasi                                       
  • Jis įjunges "Pochui" rėžimą.
  • Aš žinau, kad jis myli mus - savo šeimą.
  • Jis labai kitiems keistas, nes jis myli lietuvišką muziką. Ir dabar pasakykit - kas čia keisto? 
  • Jis dažnai būna liūdnas 
  • Nuotraukoje jis su pussesere.
  • Jis brangina viską ką tik turi.
  • Jis yra užsispyręs todėl jam lengva siekt savo tikslų.
Nežinau ką daugiau aprašyt todėl norėčiau jums pagaliau duot jo blogo linką.
Iškart prašau - nesakykit jam apie mūsų blogą, mane ir apie tai, kad jums apie jį parašiau.

Ir štai. Blogo linką turėsit paspaudę čia


Geros dienos! <3